Η εικόνα που θα σας κάνει ξεχωριστούς!

Η φιλοξενία (web hosting) είναι από τους σημαντικότερους παράγοντες για την επιτυχημένη λειτουργία ενός website και η ΛΟΓΟΤΥΠΟν δίνει μεγάλη βάρύτητα σε αυτόν τον τομέα. Το web hosting καθορίζει την ταχύτητα πλοήγησης, την αξιοπιστία του ιστότοπου και διαμορφώνει σε μεγάλο βαθμό γενικότερα την "παρουσία" της ιστοσελίδας στο διαδίκτυο και την εικόνα της εταιρείας.

Ένα αξιόπιστο web hosting εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο προσφερόμενων υπηρεσιών (service level) για τους χρήστες/πελάτες του δικτυακού σας τόπου, συμβάλλει αποφασιστικά στην λειτουργικότητα και στο user experience που αποκομίζει ο επισκέπτης και βοηθάει σημαντικά τo Search Engine Optimization.

H ΛΟΓΟΤΥΠΟν μπορεί να να ικανοποιήσει πλήρως τις απαιτήσεις οποιουδήποτε πελάτη προσφέροντας πακέτα για ποικίλες απαιτήσεις επισκεψιμότητας και χώρου καλύπτοντας τα υψηλότερα εγγυημένα επίπεδα διαθεσιμότητας και ασφάλειας.

Οι web server φιλοξενούνται σε ελληνικά datacenter, χρησιμοποιούν το ελληνικό δίκτυο της HOL, ενώ η διαθεσιμότητα των servers είναι εγγυημένη στο 99,9% όσον άφορα λάθη του hardware άλλα και του δικτύου. Τα πακέτα φιλοξενία μας περιλαμβάνουν ένα από πιο γνωστά συστήματα διαχείρισεις φιλοξενίας, το Plesk, το οποίο παρέχει ένα εύχρηστο και λειτουργικό περιβάλλον.

 

 

 

Επιστροφή στην Αρχική Σελίδα

Ποίοι Είμαστε  |  Γιατί Εμάς;  |  Επικοινωνία